Get Adobe Flash player

Rólunk

Üdvözöljük!


A NOHAB Apartman a Badacsony tövénél, Tapolcától 9 km-re, Badacsonytördemic-Szigliget vasútállomástól gyalogosan három percre található. A ház előtt halad el a Balatont megkerülő kerékpárút. Bolt, orvosi rendelő és postahivatal 200 méteren belül található, a közvetlen szomszédban játszótér is van. Az apartman a vízparttól 1 km-re, a szigligeti strandtól, ahová közvetlen buszjárat közlekedik naponta 5-6 alkalommal, 3 km-re helyezkedik el. A badacsonyi büfésorok és móló ötperces vonatozással érhetők el, a hegytető és a 2011-ben emelt új kilátó másfél órás gyaloglással hódítható meg.2012. március 1-én megnyíló, új építésű, teljesen felszerelt, nemdohányzó vendégházunk alkalmas egy fő, egy pár vagy -pótágyakon- egy kétgyermekes család elhelyezésére. Az apartmant ajánljuk egy vagy kéthetes nyaralásokhoz, de akár rövidebb vagy hosszabb látogatásokra is igénybe vehető.

A vendégek által is használható udvarban egy nagy, árnyas diófa, kerekeskút és kerti vasút is található. Házi kiskedvenceket sajnos nem tudunk fogadni. Nyáron a hűs pincénkben tárolhatja kedvenc borát, télen pedig az apartman nagyméretű cserépkályhája biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A környék látványosságai közül -mint hivatalos idegenvezető és borászati tapasztalatokkal rendelkező egyén is- szívesen ajánlunk kedvére valót, legyen az borkóstolás, várlátogatás, vitorlázás vagy hőlégballonozás!Mivel a vendégházat 2012. márciusában nyitjuk meg a vendégek előtt családi vállalkozás formájában, nem tudunk minden elképzelt fejlesztést egyszerre megvalósítani. Az apartman bebútorozása még nem végleges, és a kertben is fognak még 2012 során bizonyos munkálatok folyni (szőlőlugas tartószerkezetének cseréje, kerekes kút tetőfedése). Ezért 2012. június 30-áig 30% kedvezményt nyújtunk alább meghirdetett árainkból:


A közölt árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót és reggeli nélkül értendők. Az apartman teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Igény esetén (előzetes egyeztetés alapján) egy közeli étteremben is lehet 1.500,- Ft/fő áron reggelizni. 4 éven aluli gyermekeknek, amennyiben külön ágyat nem igényelnek, a szállás ingyenes.Kisgyermekes családoknak ingyenesen biztosítunk beltéri- és kerti gyermekjátékokat. A nagy, füves kert természetesen díjmentesen vehető igénybe napozásra, főzésre, játszásra és itt akár dohányozni is lehet. Szemben a házunkkal egy nemrég épített játszótér is található! Kettő kerékpárunk saját felelősségre használható, egyiken gyermekülés is elhelyezésre került. Babával érkező vendégeinknek gyermekágyat, járókát és etetőszéket is tudunk biztosítani.

Wellness szolgáltatásokat a háztól 50 méterre található szolgáltatónál tudunk biztosítani. A szauna ára 600,- Ft/fő, a Jacuzzi használatának díja 1.000,- Ft/fő. Masszázs 5.000,- Ft/fő áron vehető igénybe. Badacsonytördemictől 3-10 km-re több helyen is lehet lovagolni, lovagoltatást kérni, illetve ismerősökön keresztül megoldható a balatoni csonakázás vagy vitorlázás is.

Akik egy teljes hetet töltenek el a NOHAB Apartmanban, azokat az egyik este vendégül látjuk vacsorára, amelyet alkalmas időben bográcsban vagy (a későbbiekben) kemencében készítünk el! Továbbá ezen vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk kettő napi kerti sütéshez-főzéshez, illetve télen az egy napi fűtéshez szükséges tüzifát.Érdeklődni, foglalást leadni a 06 (20) 4141-621 telefonszámon vagy Emailben lehet.
Az apartmant 30% foglaló átutalásával lehet lefoglalni, de természetesen lehetőség van a teljes szállásdíj elutalására is.

A nyári és szüreti szezonban (július 1-étől szeptember 30-áig) lemondás esetén a foglalót sajnos nem áll módunkban megtéríteni. Más időpontokban a két héten belüli lemondás esetén a foglaló 30%-át, egyéb esetben annak teljes összegét visszafizetjük.

Visszatérő vendégeinknek különböző meglepetésekkel és kedvezményekkel kedveskedünk! Kérjük, foglaláskor jelezze előző látogatásának időpontját!

Kérjük, tekintse meg fotógalériánkat is!

Szeretettel várjuk Önt a NOHAB Apartmanban!

...

Google+

...

Lap tetejére